Tärkeät yhteistyökumppanini

Vaikka hiihto on yksilöurheilua, ei huipputuloksia synny ilman vahvaa tukiverkostoa. Nykyiset ja tulevat yhteistyökumppanini ovat tärkeä tekijä menestyksen yhtälössä. Yhteistyössä kaikkien osapuolien on saatava myös hyötyä ja siksi sitoudumme vahvasti kaikkiin yhteistyösuhteisiin
- me uskomme synergiaan!

Jos innostuit yhteistyömahdollisuuksista, ota yhteyttä: ville@mikkokoutaniemi.com


Kumppanit:

 
NK-logistiikka Rovaniemi
NK-Logistiikka on Mikon pitkäaikainen ja luotettu tukija. Yritys on kuljetus- ja logistiikkapalveluita kaupalle ja teollisuudelle tuottava kuljetusliike. Kalustossa on 15 ajoneuvoyhdistelmää ja omistajan lisäksi vakituista henkilökuntaa 45 henkeä. Terminaali sijaitsee Rovaniemellä ja reitit yltävät aina Helsingistä Utsjoelle asti.
Vahva Design & Advertising
Vahva Design & Advertising on mukana tukemassa Mikkoa hallitussa medianäkyvyydessä. Vahva suunnitteli Mikon kotisivut ja tunnuksen.
ProQues
ProQues Oy on tuki- ja internetpalveluita tarjoava yritys. ProQuesin palvelut on pääasiassa suunnattu PK-yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa IT-ylläpidon ja internetpalvelut samalle palveluntarjoajalle, ja näin hoitaa kaiken yhdellä laskulla.
Vuokatti Ski Team
Vuokatti Ski Team on ollut Mikon seura kaudesta 2010 – 2011. Viimevuonna Mikko hiihti Ski Teamin seuran 13. viestimestaruuteen. Suomen kovin hiihtoseura!